PATRIK LINDSKOG

Vem är jag

Jag heter Patrik Lindskog, gift med Camilla och har tre barn 7-13 år. Ett barn med funktionshinder och en autismdiagnos som övergripande diagnos. Lite annat under det också.

Historik

Jag jobbar administrativt inom IT på ett stort företag i Södertälje. Jag är även fackligt förtroendevald och ägnar en hel del tid åt det. Jag har jobbat ganska länge på företaget nu. Jag har dock flyttat runt lite under mina yngre år. Jag gjorde militärtjänstgöring som pionjärjägare på I22 i Kiruna 1986. Bodde och pluggade sedan i Örebro på Högskolan i Örebro.1989-1991 Flyttade sedan tillbaka till Södertälje något år för att sedan flytta upp till Gysinge och sedemera Ölbo (utanför Hedesunda, Gävle).

1995 flyttade jag tillbaka till Södertälje och 1998 träffade jag Camilla. 2000 gifte vi oss och 2001 föddes vårt första barn.

Intressen

Mina intressen är konst, musik, foto, geocaching, datorer, kartor och på senare år även träning, mountainbiking, kettlebells, löpning med mera. Försöker gå ned i vikt för att må bättre. Har en del projekt kopplade till det.

Husägare

2013 köpte vi hus och det har vi lagt lite tid och resurser på för att få som vi vill ha det. Inga stora saker men investeringar i ett välmående hus. Huset är från 1949 och inte så mycket är ändrat på det.