Anmält mig till MTB Adventure

Under ca sex års tid har jag varit sugen på att anmäla mig till MTB Adventure i Södertälje, men det har inte blivit av. Under 2013 så cyklade jag och en kompis sträckan som MTB Adventuer skulle vara. Den var inte markerad ute i terrängen men vi hade GPX-filen i våra GPSer. Trots detta så cyklade vi lite fel efter ca 14 km (vi hade valt 20 km sträckan) Vi hamnade ute i terräng utan stigar och med stora träd som låg kors och tvärs vilket innebar att vi fick bära cyklarna en sträcka.

Nu hoppas jag på lite bättre tur med navigationen och har anmält mig till MTB Adventure 2019 som går av stapeln 20:e oktober.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.