Fem år på Twitter

It’s the beginning of a new…

Tiden går fort när man har roligt. Idag, 26/3 2014 är det exakt fem år sedan jag registrerade mitt twitterkonto. Nyfiket hade jag läst lite om detta mikrobloggande och tänkte att det kunde vara något som passade mig. I början var det lite blygsamt och trevande. Tweetsen var i stil med ”jobbar”, ”sitter i soffan, kollar tv”. Det visade sig dock att en hel del geocachare twittrade och det blev snabbt ett roligt utbyte av erfarenheter och diskuterande om geocaching. Rätt länge var mitt twittrande starkt kopplat mot geocaching men efter ett år eller så kände jag att jag ville vidga mina vyer. Jag satte igång och började twittra mer, och fokusera på olika intresseområden utanför geocachingen. Fotografering, musik och mountainbike var några ämnen jag fokuserade på. Jag började även att följa fler och fler och det resulterade också i att jag fick fler följare.

Nu fem år senare och drygt 23000 tweets så känns det helt naturligt att twittra lite varje dag. Vissa dagar blir det mer, andra dagar mindre. Det är också väldigt kul och givande och jag följer en mängd roliga och intressanta människor.

Min första domän

26:e mars verkar för övrigt vara ett datum då jag är aktiv och innovativ inom internetområdet. Det var 26/3 1998 som jag registrerade min första egna domän, peel.org. 16 år har gått. Helt otroligt när man tänker efter. Efter det har det blivit en och annan domän för olika ändamål.

 


Publicerat

i

, , , ,

av

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.