Team Garmin-Sharp 2014 kit

2014 Team Garmin – Sharp jersey , som inkluderar den ikoniska WWF panda logotypen , kommer att tävla för första gången i Tour Down Under i Australien i januari . Castelli fortsätter att se till att laget har de bästa kläderna för säsongen , från de kalla vårklassikerna till värmen i Frankrike i juli . 2014 lag kit behåller en utmärk kvalitet samtidigt som de får ett helt nytt utseende på baksidan som kommer att vara mer synlig från kameravyer från helikopter.

” Det är inte bara uppdateringar på designen. Det nära samarbete med Garmin – Sharps Robby Ketchell, har lett till förbättringar i aerodynamik och kroppstemperaturshantering i många modeller över hela linjen, samt fem nya modeller som kommer testas under 2014 till se till att cyklisterna har den bästa möjliga kläder för varje tillstånd ”, säger Andrea Peron , Castelli race prestanda regissör .

”Vi är glada att vårt samarbete med Team Garmin – Sharp leder till verklig innovation för proffsen som vi sedan kan sätta i vår Castelli insamling och våra Servizio Corse anpassade gruppprodukter. Utifrån vårt samarbete med laget , kan varje cyklist dra nytta den feedback vi får från proffsen”, säger Steve Smith , Brand Manager , Castelli .

Tekniska specifikationer :

1 . Prosecco Strada tyg för andningsförmåga och komfort
2 . Masksidopanel
3 . Infällda ärmar för perfekt anatomisk passform
4 . Hellång YKK dragkedja
5 . 3 fickor på baksidan av jerseyn
6 . Gjord i El Salvador

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.